Šibenska 33, 21000 Split
Tel/Fax: +385 21 569 561
OIB: 87842671860
IBAN: HR2824070001100651274

  • 01_neurofeedback.jpg
  • 02_vertikalizator.jpg
  • 03_terapijski_sistem_andulacijom.jpg
  • 04_terapijski_ultrazvuk.jpg
  • 05_senzorna_soba.jpg

Udruga

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s
teškoćama u razvoju Anđeli.


Cilj udruge

Temeljitim programima ostvariti kontinuiranu brigu i cjelovitu skrb za djecu najteže tjelesne invalide i
djecu s teškoćama u razvoju.


Korisnici Udruge

Djeca najteži tjelesni invalidi i djeca s teškoćama u razvoju, bez obzira na povijest bolesti i dijagnozu

 

Nakon što se ova edukacija pokazala vrlo uspješnom izvan granica Hrvatske, došlo je vrijeme da ju, nakon Zagreba, konačno ponudimo i u Splitu!

Edukacija je namijenjena svim stručnjacima koji rade s djecom, bilo u grupi kroz sustav obrazovanja (odgojitelji, učitelji, profesori), bilo kroz različite ustanove, što individualno, što grupno (logopedi, rehabilitatori, psiholozi, radni terapeuti).
Svatko tko radi s djecom će imati prilike raditi i s djecom koja imaju "elemente" spektra ili se nalaze u spektru autizma.

Na edukaciji ćemo učiti i demonstrirati kako prepoznati potrebe djeteta, a zatim kako ih zadovoljiti . Upravo je prvi korak prepoznavanja ključan da bi znali onda KAKO zadovoljiti tu potrebu. Zatim ćemo vježbati koje su neke praktične tehnike uz pomoć kojih možemo uspostaviti bolji odnos s djetetom,, pomoći mu u samoregulaciji,ostvariti bolju komunikaciju s njim te razvijati socijalne potencijale kod djeteta.

Edukacija je nastala kao plod višegodišnje prakse voditeljice rada s djecom s autističnog spektra, ali i djecom s drugim razvojnim teškoćama (Down sindrom, intelektualne teškoće). Sve tehnike se rade kroz igru i potkrijepljene su konkretnim primjerima iz prakse.

Teme: autistični spektar kao poremećaj simboličkog mišljenja, socijalna kognicija, prepoznavanje potreba i postavljanje ciljeva rada s djetetom, emocionalni razvoj djece u spektru i sustav samoregulacije, tehnike vanjske podrške u regulaciji djeteta, izrada socijalnih priča, aktivnosti za uključivanje djeteta u vršnjačku grupu i grupne aktivnosti.

SATNICA: 24h, petak 16.30-21h, subota 9-17h, nedjelja 9-17h

DATUMI: 31. siječanj, 1. i 2. veljače 2020.

CIJENA: 1800kn
Sav materijal i osvježenja u pauzama, osim ručka, su uključeni u cijenu. Svi polaznici dobivaju potvrdnice s odslušanom satnicom po završetku edukacije.

BROJ: broj polaznika je ograničen na 12. Mjesto se rezervira uplatom 1/3 kotizacije (600kn). Ostatak treba biti uplaćen do početka edukacije.

GDJE: DV "Mali dupin"

PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O voditeljici:
MAJA BONAČIĆ, mag.psych. praktičar terapije igrom. Maja je educirana iz područja integrativne, nedirektivne, Gestalt, filijalne terapije igrom te razvojne terapije igrom za djecu s poteškoćama. Uz to je majstor NLP-a i predsjednica Udruge Oblačić. Završila je i dodatne edukacije na ERF-u iz područja razvojne procjene i poticanja socijalne komunikacije te edukaciju iz ADOS-a, dijagnostičkog protokola za procjenu autizma. Ima višegodišnje kliničko iskustvo u dijagnostičkom i terapijskom radu s djecom iz spektra autizma. Trenutno je u edukacijij za psihoterapeuta iz područja transakcijske analize. Vodila je nekoliko volonterskih edukativnih projekata, od kojih je najpoznatiji "Zaigrana pedala" za djecu s poremećajem iz autističnog spektra. Radi već nekoliko godina kao edukator iz područja terapije igrom te intervencija kod djeca s poteškoćama u razvoju i to na području Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine te Srbije. Trenutno sa Sanjom Ivanušević vodi dvogodišnju edukaciju iz terapije igrom te edukaciju Čarobna svjetiljka, u sklopu Centra za terapiju igrom (CETI). Vodi i radi u centru za dječji rast i razvoj, Coralina

Želite biti donator?

Udruzi Anđeli trebaju razne potrepštine koje svakodnevno koristimo za rad, napredak i zdravlje našiš štičenika. Ukoliko osjećate potrebu da bi ste nam na neki način doprinjeli, kako u robi ili usluzi, slobodno nas kontaktirajte.

Želite volontirati?

Našoj udruzi osim njegovatelja jako su potrebni volonteri velikoga srca koji bi svojim doprinosom omogućuju lakšu organizaciju naših akcija za prikupljanje sredstava, sudjelovanje u istima, te promicanje svijesti široj javnosti o radu i cilju udruge.

DV Mali Dupin

021 / 584 - 703
dvmalidupin@andjeli.hr

Nacionalna zaklada

nacionalna3

Neki od naših donatora i sponzora

komis logo24 sata  ured za udruge  agencija za mobilnost programe eu i ek  hrvatska za djecu logotip
logo grad split  ministarstvo zdravlja  ministarstvo znanosti obrazovanja sporta minsitarstvo socijalne politike
nacionalna agnecija za razvoj civilnog drustva  splitsko dalmatinska zupanija rotary