Šibenska 33, 21000 Split
Tel/Fax: +385 21 569 561
OIB: 87842671860
IBAN: HR2824070001100651274

  • 01_neurofeedback.jpg
  • 02_vertikalizator.jpg
  • 03_terapijski_sistem_andulacijom.jpg
  • 04_terapijski_ultrazvuk.jpg
  • 05_senzorna_soba.jpg

Udruga

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s
teškoćama u razvoju Anđeli.


Cilj udruge

Temeljitim programima ostvariti kontinuiranu brigu i cjelovitu skrb za djecu najteže tjelesne invalide i
djecu s teškoćama u razvoju.


Korisnici Udruge

Djeca najteži tjelesni invalidi i djeca s teškoćama u razvoju, bez obzira na povijest bolesti i dijagnozu

 

Kad su se konačno slegli dojmovi, možemo barem pokušati iskazati zahvalnost ljudima koji su zaslužni za prekrasnu dječju reviju "Wonderland za Anđele".
Prije svega, hvala divnoj, mladoj ženi, punoj ljubavi, entuzijazma i borbenosti, ženi koja ne prihvaća da je nešto nemoguće ostvariti, ženi koja je sve ovo sama osmislila i, zahvaljujući prekrasnim, dobrim ljudima velikog srca, uspjela to realizirati veličanstveno - našoj Anđeli Šustić
Hvala gospodinu Marku iz Restoran Gusar

, koji nam je poklonio bogati preukusni domjenak, stolove, stolice i vrijedne konobare. Bez njega, ništa ne bi izgledalo ovako glamurozno.
Hvala salonima Salon vjencanica Lipoto moja , Poljička cesta 6, Split
, Glamour Sposa Vjenčanice Split
i butiku KOKO KIDS STORE
koji su poklonili haljinice i odjelce za aukciju i time pomogli Anđelima. Osim što su pomogli, omogućili su da se naši mali anđeli okušaju u ulozi modela, a kako je to bilo divno, znaju oni koji su bili s nama i čija su srca razgalili.💖
Hvala svima onima koji su dali svoj doprinos da cijela večer izgleda kako je izgledala, kao i svima koji su donirali lutrije.
Hvala našem Jošku Bonačiju koji je posao odradio vrhunski, sa srcem i dušom, DJ Dadi zbog kojeg smo imali osjećaj da smo u Milanu, a ne u Splitu.😇😇
Hvala svima koji su kupili haljine i odjelo, zbilja ste pokazali srce, dušu i ljubav prema svima nama.
Jedna posebna zahvala ide Toniju i Grupa Viva
, koji nas podržavaju od samih naših početaka. U ovoj akciji Toni je jednostavno postao čovjek o kojem mi koji radimo u Anđelima, koji živimo Anđele, pričamo stojeći na nogama, s kapom do poda. 😇
Hvala još jednom svima koji su došli, koji su nas na bilo koji način podržali, hvala predstavnicima Grada i Županije, svim osobama iz javnog života našeg grada i hvala medijima koji su to sve popratili.
#valljubaviidobrote postao je mala sintagma za opisati sreću i zahvalnost što vas imamo uz sebe. Svi vi ste naši anđeli i dok je vas, vatromet emocija, borbenosti, upornosti i neodustajanja ne prestaje.

Želite biti donator?

Udruzi Anđeli trebaju razne potrepštine koje svakodnevno koristimo za rad, napredak i zdravlje našiš štičenika. Ukoliko osjećate potrebu da bi ste nam na neki način doprinjeli, kako u robi ili usluzi, slobodno nas kontaktirajte.

Želite volontirati?

Našoj udruzi osim njegovatelja jako su potrebni volonteri velikoga srca koji bi svojim doprinosom omogućuju lakšu organizaciju naših akcija za prikupljanje sredstava, sudjelovanje u istima, te promicanje svijesti široj javnosti o radu i cilju udruge.

DV Mali Dupin

021 / 584 - 703
dvmalidupin@andjeli.hr

Nacionalna zaklada

nacionalna3

Neki od naših donatora i sponzora

komis logo24 sata  ured za udruge  agencija za mobilnost programe eu i ek  hrvatska za djecu logotip
logo grad split  ministarstvo zdravlja  ministarstvo znanosti obrazovanja sporta minsitarstvo socijalne politike
nacionalna agnecija za razvoj civilnog drustva  splitsko dalmatinska zupanija rotary