Udruga ANĐELI

Čekam te ovdje by. Aleksandra Kardum

Čekam te ovdje

Datum objave: 12.05.2022.

Draga djeco, roditelji i svi koji radite s djecom s poremećajima iz spektra autizma ili, naprosto, volite nekoga tko ima autizam❤️:
Prije godinu i pol smo se trebali susresti i družiti, ali je sve bilo otkazano zbog epidemijskih mjera. Ovaj put ćemo sigurno uspjeti, stoga vas pozivam na susret u knjižnici Marko Marulić u utorak, 17. svibnja u 18 h gdje ćemo predstaviti priručnik “Čekam te ovdje”.

Malo ćemo pričati o posebnostima roditeljstva koje se javljaju kada se dogodi autizam, podijeliti zajednička iskustva te opisati kako se koriste opisane aktivnosti za rad s djetetom – i čemu one zapravo služe. Također, pokazat ćemo kako izgledaju (i zvuče?) nove didaktičke pjesmice za razvoj preverbalnih vještina.

Naravno da smo djeca friendly?. Slobodno povedite i dijete, a ukoliko želite i sudjelovati u predstavljanju aktivnosti iz knjige, istom ćemo nagraditi hrabrost! Ako imate pitanja o roditeljstvu i radu s vašim djetetom, pokušat ćemo na njih zajednički pronaći odgovore – kolegice edukacijski rehabilitatori Natali Šarić, Sonja Kamenjarin i autorica.
Veselimo se vašem dolasku!?

Aleksandra Kardum

Skip to content