Udruga ANĐELI

FENIKS ZA ANĐELE- Kreativna volonterska akcija

FENIKS ZA ANĐELE- Kreativna volonterska akcija

Datum objave: 30.01.2024.

Dragi naši sugrađani, članovi i volonteri,

Ovaj vikend, u SUBOTU 3.02. i i NEDJELJU 4.02.2023. od 16:00-20:00 sati, Udruga za promicanje mentalnog zdravlja Feniks Split, Udruga Anđeli i Udruga Caspera organiziraju malu kreativnu humanitarnu radionicu u vrtiću udruge Anđeli, Šibenska ulica 37, u Splitu.

Uz pomoć naše stručne suradnice, akademske slikarice Milane Stojić Veža iz udruge Terrum, izrađivati ćemo zanimljive ukrase i zaljubljene dekorativne predmete za dom.
Inspiracija nam je skoro Valentinovo i Splitski Krnjeval.

Izrađene predmete namijenili smo nadolazećoj velikoj humanitarnoj akciji za Udrugu Anđeli koja će se uskoro održati na Splitskoj rivi.

Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju «Anđeli» kao samostalna Udruga djeluje od srpnja 2005. godine od kada pruža sveobuhvatnu i neprekidnu brigu i cjelovitu skrb za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju, te članove njihovih obitelji. Informiraju roditelje, članove obitelji ili skrbnike o pravima i mogućnostima liječenja, rehabilitacije, te o socijalnoj i pravnoj skrbi. Pomažu u rješavanju konkretnih problema – potiču informiranje o životnim prilikama te istraživanja o neprilagođenosti okoline i ljudi koja izravno utječe na kvalitetu života osoba tj. djece s najtežom tjelesnom invalidnošću i djece s teškoćama u razvoju.

Na radionici će nam se priključiti i naše prijateljice i kolegice iz Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma Caspera, kao i članice ženskog pjevačkog društva Marjanke koje godinama sa ljubavlju i odricanjem doprinose kvaliteti života onih u potrebi u našem lipom gradu. Nećemo se buniti, ako nam i zapivaju.

Divne rukotvorine koje za vikend zajedno izradimo moći ćete za simboličnu novčanu donaciju pronaći na našim prodajnim štandovima na samoj akciji. Ukoliko nećete stići na ovu vikend radionicu, pridružite nam se tada na Rivi. Više detalja o tome, uskoro.

Pripremili smo materijale za rad te vas u dobrom društvu i još boljem raspoloženju očekujemo u prostorijama udruge.
Dobrodošle su nam i dodatne ukrasne trake, škare, perje, perlice, obruči za kosu. Kad se male ruke slože…. ?

Radosno vas očekujemo! 

Skip to content