Udruga ANĐELI

Krnjevalski šušur

Krnjevalski šušur

Datum objave: 01.02.2024.

Dragi naši sugrađani, članovi i volonteri,
Ovu srijedu 07.02.2024. od 15:00-20:00 sati, Pjevačko društvo Marjan, Udruga za promicanje mentalnog zdravlja Feniks Split, Udruga Anđeli i Udruga Caspera organiziraju malu kreativnu krnjevalsku radionicu u vrtiću udruge Anđeli, Šibenska ulica 37, u Splitu.
Inspiracija nam je skoro Valentinovo i Splitski Krnjeval.
Izrađene predmete namijenili smo nadolazećoj velikoj akciji za Udrugu Anđeli koja će se uskoro održati na Splitskoj rivi.
Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju «Anđeli» kao samostalna Udruga djeluje od srpnja 2005. godine od kada pruža sveobuhvatnu i neprekidnu brigu i cjelovitu skrb za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju, te članove njihovih obitelji. Informiraju roditelje, članove obitelji ili skrbnike o pravima i mogućnostima liječenja, rehabilitacije, te o socijalnoj i pravnoj skrbi. Pomažu u rješavanju konkretnih problema – potiču informiranje o životnim prilikama te istraživanja o neprilagođenosti okoline i ljudi koja izravno utječe na kvalitetu života osoba tj. djece s najtežom tjelesnom invalidnošću i djece s teškoćama u razvoju.

Pripremili smo materijale za rad te vas u dobrom društvu i još boljem raspoloženju očekujemo u prostorijama udruge.
Dobrodošle su nam i dodatne ukrasne trake, škare, perje, perlice… Kad se male ruke slože…. ?
Radosno vas očekujemo!

Skip to content