Udruga ANĐELI

Noć Anđela 25.7.2019. u 20:00 sati

Datum objave: 23.07.2019.

od pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, u sklopu prestižnog 7. izdanja Međunarodne kuće slave borilačkih sportova, čiji je domaćin JJK Uragan na čelu s proslavljenim hrvatskim jiu jitsu borcem Hrvojem Znaorom, organizira se, kao centralni događaj, dobrotvorna gala večera pod nazivom Noć Anđela.

Noć Anđela održat će se 25.7.2019. od 20:00 sati u prekrasnom ambijentu restorana Perivoj, a sve kako bi se pomoglo radu Udruge Anđeli koja skrbi o djeci najtežim tjelesnim invalidima i djeci s teškoćama u razvoju.

Gosti će imati priliku upoznati velikane borilačkog svijeta poput Semmya Schilta, Petera Aertsa, Ernesta Hoosta, Jerome Le Bannera, Kena Leea, Denisa Hanovera, Antonija Plazibata i mnogih drugih, uživati u ukusnim specijalitetima koje će pomno pripremati poznati šef kuhinje Braco Sanjin, a sve to će pjesmom popratiti brojni izvođači: grupa Best, Artevidos band(Marina Fernandez), Klapa Samoana, Alen Nižetić, Helena Gudelj i Goran Karan. Da bi sve prošlo u najboljem redu, voditeljskom palicom upravljat će Edita Lučić Jelić i Joško Bonaći. Uz bogati sportsko-zabavno-donatorski program, organizirat će se i bogata lutrija pa će gosti i kupnjom lutrije moći pomoći našim anđelima.

Skip to content