Udruga ANĐELI

Noć Anđela

Datum objave: 11.07.2018.

Poštovani,

izuzetna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na donatorsku gala večeru „Noć Anđela“ koja će se održati 19. srpnja 2018. u Hotelu Park od 19:00 sati.
Večeru za nas organizira JJK Uragan pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH gđe.Kolinde Grabar Kitarović.

Cilj ove večere je prikupljanje sredstava za opremanje novih rehabilitacijskih prostora Udruge Anđeli, koja skrbi o djeci najtežim tjelesnim invalidima i djeci s teškoćama u razvoju, a sve kako bi nam pomogli u opremanju novih prostora, kako na samoj večeri kupnjom ulaznica ( 300 kn, uplatom na PBZ račun Udruge Anđeli IBAN: HR9023400091110189896) i lutrija, tako i nadalje donacijom materijala, usluga i sl.
Svi radovi vezani uz uređenje 600 metara kvadratnih novih prostora planiraju se od početka sljedeće godine tako da cijenjene donacije bilo koje vrste možete planirati, ukoliko Vam tako više odgovara poslovanju, za ovu ali i za sljedeću godinu.
Načini na koje nam možete pomoći različiti su jer je prostor potrebno potpuno renovirati i opremiti tako da Vaša cijenjena pomoć može biti:
– Uređenje jedne prostorije koju bi nazvali Vašim imenom
– Donacije materijala ( parket, boje, pločice, prozori, klimatizacija, vodovodni materijal, materijal za postavljanje elektroinstalacija, rasvjetna tijela – dakle bilo koji materijali potrebni za potpuno renoviranje prostora.
– pomoć u obliku radne snage…

Shodno tome gala večera će nositi naziv „Noć anđela“.

Pokrovitelji ovog tradicionalnog velikog sportsko-društvenog događaja u Splitu su: Predsjednica Republike Hrvatske gđa Kolinda Grabar Kitarović, županija Splitsko-dalmatinska, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Grad Split.
Bila bi nam izuzetna čast kada bi se, kao naš vjerni podržavatelj, odazvali ovom pozivu.
Unaprijed se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.

Skip to content