Udruga ANĐELI

Socijalna podrška i zadovoljstvo životom

Datum objave: 08.04.2020.

Poštovana,

pred Vama se nalaze tvrdnje uz pomoć kojih će biti prikupljene potrebne informacije za izradu završnog rada na preddiplomskom studiju psihologije Svučilišta u Zadru. Istraživanje se provodi s ciljem ispitivanja socijalne podrške koju majke dobivaju iz neformalnih izvora, obitelji i prijatelja, te njezinog doprinosa zadovoljstvu životom.

Vaše je sudjelovanje u potpunosti dobrovoljno te u bilo kojem trenutku možete odustati od istraživanja.

Molim Vas da pažljivo čitate upute, koje prethode svakom setu tvrdnji, kao i svaku pojedinačnu tvrdnju te da ponudite što iskrenije odgovore. Vaše sudjelovanje je u potpunosti anonimno, prikupljeni će podaci biti obrađeni na grupnoj razini te se Vaši odgovori ni na koji način neće moći povezati s Vama.

Za ispunjavanje upitnika bit će Vam potrebno 10-ak min. Upitnik možete ispuniti na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWxpet_CnlwF5y1TUljjf1suutyUebVlET4-0ldcVA_SGXrA/viewform

Ukoliko budete imali pitanja i/ili komentara nakon ispunjavanja upitnika ili budete željeli više informacija o samom istraživanju možete me konaktirati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Skip to content