Udruga ANĐELI

Trio fantasticus za dicu – naš osvrt

Datum objave: 02.12.2019.

Kad su se konačno slegle emocije, uzbuđenje i fantastični duh, u prilici smo iskazati iste kroz nekoliko riječi, premda ih nemamo dovoljno kako bih se zahvalili svima i iskazali koliko smo sretni i ganuti.
Prije svega, hvala glavnima i odgovornima za ovu prekrasnu večer, našim divnim chefovima Hrvoju Zirojeviću, Braci Sanjinu i Ivanu Pažaninu. Hvala što ste odabrali nas i što ste, ne samo odradili vrhunsku večeru, već ste i postali dijelom naše obitelji. Što god rekli, nećemo nikad uspjeti izraziti sve ono što osjećamo.

Hvala Studentskom centru Kampus koji su nam ustupili prostor i omogućili veličanstven ugođaj, posebno gospodinu Luki Podrugu koji je dao cijelog sebe i bio nam desna ruka u svemu. Hvala svim konobarima, pomoćnom osoblju, našim Marjankama koje nismo trebali tražiti već su se sami javljali za pomoći nam.

U ovu divnu večer nije utrošena ni jedna kuna, a sve to zahvaljujući divnim ljudima koji su sponzorirali i donirali sve što je potrebno:
– hranu su nam osigurali: Centaurus Ribarnice Brač, Manjativa split, PIK Vrbovec, Mesnica Dadić, Pušnica Bek, Biberon Cake, Sirana Mih Pag, Smijeli d.o.o.
– vrhunska vina osigurali su: Vinarija Stina, Vina Coletti, Vinarija Coronica, Vinarija Šarić, Vinarija Degrassi, Vinarija Veralda, Vinarija Markus, Vinarija Cossetto, Never green distribucija
– za sve ostalo što je bilo potrebno kako bi ova večera bila uistinu fantastična odgovorni su: Jamnica, Roto centar, Udruga barmena Split, Obrt Dm events, Trgovina NIRS, Obrt Sole, Pekara Milaković, Maslinovo ulje Torkul i Mediteran produkcija.

Hvala našim dugogodišnjim prijateljima, našim članovima obitelji koji su svojim udjelom omogućili vrhunsku zabavu, a to je naša Marina Fernandez i naša grupa Best.

Bez voditeljske palice naše Edite Lučić-Jelić i našeg Joška Bonačija ne bi nikad sve bilo savršeno osmišljeno i ostvareno.

Naposljetku, hvala svima onima koji su bili naši gosti i koji su time pomogli našim i vašim anđelima, što je i bio cilj ove večere i što je naš smisao života.

Također pogledajte dio atmosfere:

https://www.facebook.com/udrugaandjeli/videos/1624101447730129/

https://www.facebook.com/udrugaandjeli/videos/419548835596644/

https://www.facebook.com/udrugaandjeli/videos/472593430057174/

https://www.facebook.com/udrugaandjeli/videos/2430659470506594/

Skip to content